Munkatársi disszemináció
Az esemény keretében Kissné Komiszár Krisztina igazgatónő a munkatársi mobilitásban részt vett kollégáknak átadta az Europass mobilitási igazolványt.
A kollégák témakörönként ismertették ppt-s előadás keretében a látottakat, hallottakat, a duális képzésről, a zöld turizmusról, “A földrajzi adottságok, a kultúra és a helyi gasztronómia szerepéről a turizmusban”.
Több kolléga élménybeszámolójával felkeltette az itthon maradt munkatársak érdeklődését. Ehhez nagyban hozzájárultak a spanyol-és a szicíliai specialitások, amelyeket a mobilitáson részt vett kollégák készítettek.
Megismertették Szicília/Sevilla ízeit. A kollégák megkóstolták Spanyolország egyik legjellegzetesebb édességét a churros, ami lényegében sült
tészta rudacska cukorral borítva, csokoládés pudinggal kínálva, valamint a caponátát, a cannolit, ittak Limoncellót is.