Nagyszabású rendezvénynek ad helyet a budapesti Expo, az 1971-es Vadászati Világkiállítás 50-dik évfordulója alkalmából.

A kiállítást rengeteg iskolás csoport is meglátogatta. Egy teljes pavilon mutatja be Magyarország Nemzeti Parkjainak természeti és kulturális értékeit, 3 dimenziós valóságban! Természetesen a Rákóczisok sem hiányozhattak!!!

Sokan itt találkoznak először Magyarország élővilágát bemutató kiállítással.  Madarak és négylábúak,  hüllők és halak gazdagítják az élményt.

Nagy élményt nyújt az interaktív pavilon is, ahol a különböző hagyományőrző vadászati technikákkal ismerkedhetnek a látogatók, mint a solymászat és az íjászat.

A 12 éven felüliek még a lövészetben is kipróbálhatják magukat és persze az ember legjobb barátja, a legkedvesebb társ, a szimpatikus vadászkutya sem hiányozhat a repertoárból.

Reméljük, egy kicsit hozzájárultunk ahhoz, hogy a jövő generáció megértse, szeresse és tisztelje a természetet, és a még sokáig fogunk gyönyörködni Magyarország halakban és vadakban gazdag területeiben.