Tájékoztató a szülők részére, 2020. április 1.

Kedves Szülők!

Először is szeretném megköszönni  Önöknek, hogy harmadik hete igyekeznek a  digitális tanulásban segíteni és támogatni gyermekeiket a házi karanténban. Ez egy hatalmas feladat mind a családok és mind a tanárok számára. Tudjuk és tapasztaltuk, hogy nem minden diák számára adottak azok a lehetőségek, hogy a digitális órarendnek megfelelően az adott időben részt vegyenek vagy követni tudják az órákat. Azt is tudjuk, hogy a szülők között sokan vannak, akik több különböző korú gyermekével egyedül van otthon, szeretné ellátni a munkáját, a háztartást, szeretne a gyermekének segíteni, de nem tud. Kérjük, hogy ne keseredjenek el, gondjaikat nyugodtan jelezzék az osztályfőnöknek, az iskolapszichológusnak vagy a szociális segítőnknek, igyekszünk segíteni.

Ugyanakkor kérjük Önöket, hogy amennyire tudják, ellenőrizzék gyermekeiket, hogy ne maradjanak el a feladatok megoldásában. Az elmúlt két hét alatt kialakított Classroom és NEO csoportokba folyamatosan kerülnek fel a feladatok és egyéb teendők. A szaktanárok igyekeznek türelmesen és rugalmasan kezelni az esetleges lemaradásokat vagy elmaradt tesztek pótlását. A tanév folyamatosan halad előre, érdemjegyeket is szereznek a gyerekek, így aki nem követi folyamatosan az eseményeket azok a diákok sajnos lemaradnak és később pótolniuk kell a hiányosságokat.

Ezeken kívül még tájékoztatni szeretném Önöket arról, hogy az oktatási kormányzat határozata alapján ebben az évben elmarad a májusi kompetenciamérés. Iskolánk 9-11. évfolyamos tanulói számára tervezett egyéb vizsgáit is elhalasztjuk szeptemberre (pl. 9. ny osztály angol szintvizsgája, 10. évfolyam gja vizsgája, 11. évfolyam kis érettségije történelemből és magyarból, stb.).

Kollégáim nevében kitartást kívánok Önöknek!

Üdvözlettel:

Kissné Komiszár Krisztina
igazgató

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük